torsdag 14 augusti 2014

Hur var det nu man gjorde? Hitta fram bloggen, logga in, skriva nytt inlägg, publicera............textval, bilder, format, fetstil, understrykningar...................? Jo nog ska jag väl komma ihåg det, jag som höll på i flera år.
Hoppas du hälsar på och önskar mig "Lycka till"!
Du vet väl att du kan kommentera anonymt (men skriv gärna något, så jag fattar vem du är :-))

5 kommentarer:

  1. Kommenterar mig själv, bara för att testa :-)

    SvaraRadera
  2. Visst ska du få ett lycka till. Ser fram mot att få läsa dina texter som jag ju brukar gilla. Själv skriver jag ganska sparsamt numera, men man vet aldrig inspirationen kanske rinner på.

    SvaraRadera
  3. Bibi!! Å så roligt att se dina fotspår på min blogg -så hittade jag igen en gammal vän! Jag har delat min blogg som du ser, den gamla bli en blandning och den nya bli om poesi & prosa.... Kanske kan vi ses i höst igen och ta en tur ute på Gärdet/ Djurgården eller ute på Skeppsholmen???

    Inkan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vore så kul att ses och snacka. Huruvida jag kommer att skriva här eller ej, vet jag inte, Jag är så förfärligt vankelmodig. Skriver numer krönikor och kåserier i tidningar och försöker samla ihop till en bok. Romanen har jag dock lagt på hyllan. Att skriva är lustfyllt men var och när är fortfarande min fråga. Finns än så länge på Reseguiden och Facebook.
      Vi hörs!
      Bibi

      Radera